Havets drottning

Havets drottning - Jöns Hellsing | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jöns Hellsing
DIMENSIONERA
6,29 MB
FILNAMN
Havets drottning.pdf
ISBN
4281927970088

BESKRIVNING

Den hårt pressade lord Winsley vägrar att släppa taget om familjens skotska ö. Men när han erbjuds ett topphemligt samarbete med försvarsministeriet och en stor summa pengar kan han inte tacka nej. I en avskild havsvik på Dóchas ska man bygga en militär hamn för kärnvapenubåtar. Öborna gläds åt de nya jobben och pengar- na som strömmar in tills det läcker ut vad planerna egentligen innebär. Pubägarinnan och den blivande krögaren Heather Mac Donald vill inte servera radioaktiv hummer till sina gäster, och samlar öborna i ett uppror som tar London och lord Winsley med storm. Havets drottning är sista delen i Jöns Hellsings omtyckta trilogi en dramatisk berättelse om frihetskamp i den skotska övärlden, med saltstänkta miljöer och charmiga karaktärer."Betyg 5/5. Rekommenderas varmt!"- LOLLOS BOKHÖRNA OM HALVVÄGS TILL HIMLEN"Välskriven, spännande och berörande." - BRABÖCKER BOOKS OM HALVVÄGS TILL HIMLEN***JÖNS HELLSING Hösten 1992 följde Jöns Hellsing med sin pappa Lennart till familjens ärvda egendom i den skotska övärlden. Längst ut på Islay, vid vägs ände mot havet, fann han en saltstänkt avkrok som genast fick honom på fall. Idag är byn Portnahaven en naturlig del av Jöns liv. Under sina besök bor han i ett före detta kustbevakningstorn, en plats som inspirerat hans debutroman Händig man sökes, uppföljaren Halvvägs till himlen och nu den avslutande boken i trilogin, Havets drottning. Jöns Hellsing (född 1964) arbetar på reklambyrå och bor med sina tre söner på Lidingö utanför Stockholm. 

Här visades människorna ombord, piloter som försöker ta sig ner på flygdäcket mitt i natten ibland med sönderskjutna flygplan och sjömännen och servicepersonalen som ser till ... Havets drottning är sista delen i Jöns Hellsings omtyckta trilogi en dramatisk berättelse om frihetskamp i den skotska övärlden, med saltstänkta miljöer och charmiga karaktärer. "Betyg 5/5.

Dela med dig! Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster) Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster) Gilla. Min smakbit kommer från sidan 27 i Havets drottning av Jöns Hellsing (titeln är länkad till förlagets sida där det finns mer info om boken) "När Duncan läser om slaget där hans förfäder jagade de sista vikingarna på flykten kan han inte låta bli att se sin äldsta dotter framför sig, med höjt svärd och fjädrar i håret. Havets drottning är den fristående finalen i Jöns Hellsings hyllade Hope Island-trilogi. En dramatisk berättelse om kärlek och frihetskamp i en saltstänkt övärld full av charmiga karaktärer.

RELATERADE BÖKOR