Från våra fönster

Från våra fönster - Hamdi Özyurt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hamdi Özyurt
DIMENSIONERA
3,62 MB
FILNAMN
Från våra fönster.pdf
ISBN
2950289631408

BESKRIVNING

"Han var inte fiskare och gatan låg inte nära kusten heller, men huset luktade hav, som inne i ett fuktigt ostron. Blommor i röda krukor stod framför fönstret. Gulnade bilder hängde på väggarna. Ett spinkigt plommonträd stod utanför husets dörr. Ibland fanns gula pumpablommor under plommonträdet. Yoghurtförsäljaren brukade passera på gatan och skaka sin bjällerring. Både före och efter det balsamiska teet hördes musik från köket. Var det en Philips transistorradio, var det nihavent-musik? Då var Istanbul ännu Istanbul. Jag menar när måsar brukade kyssa varandra i skyn. Och jag undrade vem som tog duvorna med sig till torgen, och hur."Hamdi Özyurt är författare, poet och tecknare. Han är kurd, med rötter i Turkiet, men är sedan många år bosatt och verksam i Sverige, på Gotland. I Från våra fönster har han samlat 20 prosalyriska noveller som tillkommit under en tjugoårsperiod och publicerats i välkända turkiska litteraturtidskrifter. En av novellerna belönades år 2000 med första pris i en novelltävling i en kulturtidskrift. Författarens hemstad, den lilla kurdiska staden Mus i östra Turkiet, är skådeplatsen för de flesta av novellerna, men några utspelas i Istanbul och på Gotland.Översättning från turkiska: Claire B. Kaustell

Modellerna finns både i varianter med 2- och 3-glas. Oavsett vilken variant du väljer av ovan nämnda fönster kan du vara säker på att det är det billigaste fönstret i sitt slag. Från våra fönster av Hamdi Özyurt (1 röst) Inbunden Svenska, 2011-02-28.

Våra PVC-fönster tillverkas med A-klassad PVC vilket betyder högsta möjliga kvalitet. Både karm och fönsterblad är förstärkt med stålarmering.

RELATERADE BÖKOR