Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva

Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva - Ann Heberlein | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ann Heberlein
DIMENSIONERA
10,19 MB
FILNAMN
Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva.pdf
ISBN
3269960016808

BESKRIVNING

»Sällan har en bok berört mig lika starkt ... En enastående läsupplevelse.« Ingalill Mosander, AftonbladetVid en första anblick har Ann Heberlein allt man kan önska sig: man, barn och en framgångsrik yrkeskarriär som forskare och journalist. Men bakom den lyckade fasaden döljer sig en mardrömslik tillvaro: Heberlein lider av manodepressivitet eller bipolär sjukdom typ 2 som psykiatrin kallar det. I denna skoningslöst självutlämnande rapport från sjukdomens insida tar hon oss med in den manodepressiva människans helvetiska vardag, en tillvaro där tanken på självmord är en ständig följeslagare.»Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva är egentligen mer än en bok, den är ett stycke delat liv och delat lidande, en filosofisk och poetisk djupdykning i de humörsvängningar som kännetecknar en människa som lider av bipolär, manodepressiv sjukdom.« Åsa Moberg, Expressen»Heberleins styrka är att hennes iakttagelser är så påtagliga, så pregnanta, att hon får oss att förstå.« Åsa Beckman, DN  

Bara sova tills jag orkar leva mitt liv. Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva Dramaten. Loading...

Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva är en mycket närgående, självbiografisk beskrivning av hur det är att leva med bipolär sjukdom, det som tidigare kallades manodepressivitet. Skildringen kan uppfattas som självupptagen; Heberlein drar sig inte för att berätta om sin inkomst och sina ... Vill inte leva längre - livet har ingen mening - vill dö - allt är meningslöst Terapisnack är ett psykologiforum för dig som har frågor om psykoterapi, panikångest, självkänsla, relationsproblem, relationsbekymmer, otrohet, svartsjuka och mycket mer. Ann Heberlein: Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva Litteraturrecensioner Ann Heberlein har skrivit en omskakande och begåvad bok om svårigheterna att leva det liv vi förväntas betrakta ... Pris: 179 kr.

RELATERADE BÖKOR