Leka vuxen

Leka vuxen - Marica Källner | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marica Källner
DIMENSIONERA
7,46 MB
FILNAMN
Leka vuxen.pdf
ISBN
1900112219626

BESKRIVNING

Leka vuxen är en novellsamling med fjorton berättelser. Utsnitt ur unga kvinnors liv. Samlingen har sin kärna i övergången mellan barndom och vuxenliv och perspektivet är de kvinnor som är födda runt övergången mellan 80- och 90-talet.Marica Källner var 19 år när hon skrev det första som senare skulle bli en novell i samlingen och 29 år när hon färdigställde Leka vuxen. Under de 10 åren har hon uppnått det perspektiv och utvecklade skrivarhantverket som samlingen behövde.

Om trasiga familjerelationer, kärlek, sexualitet, våld och identitetssökande. Det handlar om flickor och kvinnor som leker vuxna, klär ut sig och klär av sig. Lekar för vuxna.

telefon Det är alltid kul för barn att leka vuxen och med vår hjälp hittar du alla leksaker till det lilla hemmet. Allt från köksleksaker till verktygsbänkar! Leka vuxen är en novellsamling med fjorton berättelser.

RELATERADE BÖKOR