Vei. Bok 1

Vei. Bok 1 - Sara Bergmark Elfgren, Karl Johnsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Bergmark Elfgren, Karl Johnsson
DIMENSIONERA
11,72 MB
FILNAMN
Vei. Bok 1.pdf
ISBN
4521827858035

BESKRIVNING

En kvinna flyter medvetslös i havet. Hon hittas av vikingar på jakt efter Jotunheim, jättarnas rike. Kvinnan heter Vei och hon blir snart indragen i ett blodigt spel mellan jättar, asagudar och människor. Vei - bok 1 är första boken i en episk fantasyberättelse inspirerad av nordisk mytologi. Den andra och avslutande delen kommer 2018.Sara Bergmark Elfgren är en av författarna bakom Cirkeln och de andra böckerna i Engelsforsserien. Hon är även skaparen av poddseriesuccén De dödas röster.Karl Johnsson är en av tecknarna bakom Berättelser från Engelsfors. Han debuterade 2010 med serieromanen Mara från Ulthar och är även verksam som illustratör.

Hon hittas av vikingar på jakt efter Jotunheim jättarnas rike. Kvinnan heter Vei och Vei.

Bok 2 april 2019. Bergmark Elfgren Sara Vei. Bok 1 Bok - Vei bok 1 - Äventyret börjar här En medvetslös kvinna flyter i havet.

RELATERADE BÖKOR