De dödas sång

De dödas sång - Jesmyn Ward | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jesmyn Ward
DIMENSIONERA
7,89 MB
FILNAMN
De dödas sång.pdf
ISBN
4701021755961

BESKRIVNING

Jojo är tretton år och växer upp i en trasig familj i ett fattigt Mississippi. Mamman Leonie orkar inte med ansvaret för Jojo och hans lillasyster utan flyr in i knarkets dimmor. Pappan är vit och hans familj har aldrig accepterat vare sig den afroamerikanska Leonie eller barnen, så sedan han hamnade i fängelse har de bott på morföräldrarnas lilla bondgård. Men när barnens pappa ska släppas fri väcks hoppet om en bättre framtid till liv. Leonie tar med barnen på en dramatisk bilresa som är nära att sluta i katastrof.Det blir en sorts litterär roadmovie där Jesmyn Ward har inspirerats av såväl William Faulkner och Toni Morrison som Odysséen och Gamla testamentet. På ett intensivt, poetiskt språk skildrar hon en del av dagens USA som präglas av rasism, hopplöshet och såren från historiens orättvisor. Men framför allt är det en oförglömlig och drabbande berättelse om en familj som kämpar för sin överlevnad och binds samman av en kärlek som är starkare än allt annat.

Mamman Leonie orkar inte med ansvaret för Jojo och hans lillasyster utan flyr in i knarkets dimmor. De dödas sång är en bok som berör mig. Jesmyn Ward skildrar rasism, hopplöshet och fattigdom men också kärleken inom en familj som kämpar för sin överlevnad.

Hon är född 1977 och uppvuxen på landsbygden i Mississippi, det hårda land som också färgat hennes ... Titel: De dödas sång Originalets titel: Sing, Unburied, Sing (2017) Författare: Jesmyn Ward Översättare: Joakim Sundström Serie: Bois Sauvage #2) Antal sidor: 253 Utgivningsår: 2018 Förlag: Forum Utläst: 31/8 Handling Jojo är tretton år och växer upp i en trasig familj i ett fattigt Mississippi. Köp 'De dödas sång' nu. Jojo är tretton år och växer upp i en trasig familj i ett fattigt Mississippi.

RELATERADE BÖKOR