Glennkill : en fårdeckare

Glennkill : en fårdeckare - Leonie Swann | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Leonie Swann
DIMENSIONERA
6,71 MB
FILNAMN
Glennkill : en fårdeckare.pdf
ISBN
5027326865555

BESKRIVNING

Glennkill är varmhjärtad och rolig, spännande och ironisk,djupsinnig och full av överraskningar! En morgon ligger fåraherden George Glenn livlös i det irländska gräset, med en spade som sticker upp ur bröstet. Georges får är förfärade: vem kan ha dödat den gamle herden? Och varför? Miss Maple, det klokaste fåret i hjorden, börjar intressera sig för fallet. Lyckligtvis har George läst högt för fåren, så hon är inte helt oförberedd på kriminologiska problem. Trots flera missförstånd så kommer hon med sin fårlogik människovärlden alltmer på spåren och förföljer outröttligt mördaren. Mellan äng och bykyrka, branta klippor och fårvagnar väntar oanade äventyr på miss Maple och hennes hjord - tills de slutligen lyckas bringa ljus i mörkret och klara upp det gåtfulla mordet på sin fåraherde...

Boken har 2 st läsarrecensioner. Pris: 55 kr. pocket, 2012.

om hon rekommenderade den före eller efter jag hittade den, men hon gillade den! Jag är inte förvånad att hon äger en fårdeckare eftersom hon samlar på ... Bland fåren finns bland annat Miss Maple som är det klokaste fåret i hela Glennkill, Sir Ritchfield som är ledarbagge och Mopple the ... En helt ny serie av deckardrottningen Mari Jungstedt! En kontroversiell spansk åklagare, gift med en svenska, hittas mördad i en ravin i bergsbyn Ronda, ovanför Marbella på den spanska solkusten.

RELATERADE BÖKOR