En ö i havet (lättläst)

En ö i havet (lättläst) - Annika Thor | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Thor
DIMENSIONERA
11,86 MB
FILNAMN
En ö i havet (lättläst).pdf
ISBN
7411919286347

BESKRIVNING

Systrarna Steffi och Nelli är tolv och sju år gamla när de lämnar sitt hemland Österrike för att fly undan nazisterna. De hamnar på en liten fiskeö utanför Göteborg. Systrarna har drömt om ett semesterparadis med sandstränder och palmer. Men det blir inte alls som de har tänkt sig. Ön är kal och grå med ett oändligt hav omkring sig. Ingen talar deras språk och dessutom visar det sig att de måste bo hos olika familjer.Detta är en lättläst version av En ö i havet, en stark skildring av två systrars liv i skuggan av andra världskriget.

Steffi tycker att hon har kommit till världens ände. Systrarna Steffi och Nelli är tolv och sju år gamla när de lämnar sitt hemland Österrike för att fly undan nazisterna. De hamnar på en liten fiskeö utanför Göteb En ö i havet - Att läsa och förstå Läsning - Undervisning, Årskurs 7-9 Läraren reflekterar om läsningens syfte För att läsningen ska upplevas som meningsfull och angelägen kan läraren skapa ett sammanhang. En ö i havet böckerna om Steffi och Nelli av Annika Thor, 1950- (E-media, E-bok, EPUB) 2009, Svenska, För barn och unga Systrarna Steffi och Nelli är tolv och sju år gamla när de skickas till en ö i Göteborgs skärgård för att undkomma judeförföljelserna i sitt hemland Österrike. Men det blir inte alls som de har tänkt sig.

Samtal därefter registreras nästa dag. Information Skola 24 I ett forum för svenska som andraspråkslärare på Facebook fick jag tips på två TV serier.

RELATERADE BÖKOR