Vad var det jag sa? : sommarprat, vinterprat, tankar för dagen och godmorgon, världen!

Vad var det jag sa? : sommarprat, vinterprat, tankar för dagen och godmorgon, världen! - Emil Jensen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emil Jensen
DIMENSIONERA
12,59 MB
FILNAMN
Vad var det jag sa? : sommarprat, vinterprat, tankar för dagen och godmorgon, världen!.pdf
ISBN
3672803824882

BESKRIVNING

Artisten Emil Jensen har hyllats för sin medverkan i bland annat Sommar i P1 och Tankar för dagen. Här samlar han sina mest älskade radioframträdanden och varvar dem med nyskrivet material.Med en unik blandning av lyrik och komik vänder han ut och in på sig själv, språket och världen och visar hur det mest personliga kan hänga ihop med det mest allmängiltiga. Han hyllar kulturtanter, skriver brev till framtiden, skojar om sorg och saknad och jämför sig själv med mellanbocken Bruse. Texterna rör sig mellan storslagna ämnen och små vardagliga fenomen och lyfter fram dem på nya – och ofta helt oväntade – sätt. Hela tiden står medmänsklighet och engagemang i centrum.

Beräknad leveranstid: 3-5 arbetsdagar Artisten Emil Jensen har hyllats för sin medverkan i bland annat Sommar i P1 och Tankar för dagen. Här samlar han sina mest älskade radioframträdanden och varvar Drottninggatans Bok & Bild - Vad var det jag sa? : sommarprat, vinterprat, tankar för dagen och godmorgon, världen! Artisten Emil Jensen har hyllats för sin medverkan i bland annat Sommar i P1 och Tankar för dagen.

Den här boken skrevs av författaren Emil Jensen. På vår hemsida dagensintegration.se kan du läsa boken Vad var det jag sa? : Sommarprat, Vinterprat, Tankar för dagen och Godmorgon, världen! online. Köp 'Vad var det jag sa? : sommarprat, vinterprat, tankar för dagen och godmorgon, världen!' nu.

RELATERADE BÖKOR