Bögskräck

Bögskräck - Fred Andersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fred Andersson
DIMENSIONERA
4,78 MB
FILNAMN
Bögskräck.pdf
ISBN
9906767812558

BESKRIVNING

Bögskräck är inte bara en irrationell rädsla för andra människor; i denna novellsamling är det den Thailändska djungelns mörka hjärta, en blodig jakt på kroppar i Stockholms grönskande cruisingområden, en minst sagt nervig första dejt på centralen, ett monster som långsamt växer sig allt större någonstans i norrort och det där pirret när man blir riktigt kär för första gången, och undrar om man kommer att överleva fasorna som väntar. En resa in i det mänskliga och omänskliga psykets vindlingar, från kärlek och hat till förnekelse och bejakelse. Detta är din biljett till att bevittna världens undergång på första parkett.

Carl-Johan Malmberg läser en tröttsam men lärorik bok. Kul läsning. Trevlig att få lära sig mer om manlig sexualitet.

Har i alla fall gjort det en hel del under tonårstiden med min bästa väninna. Men är det verkligen bögskräck som ligger bakom? Håkan Engström. Musikredaktör.

RELATERADE BÖKOR