Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske

Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske - Emmy Abrahamson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emmy Abrahamson
DIMENSIONERA
3,47 MB
FILNAMN
Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske.pdf
ISBN
9305912470100

BESKRIVNING

Julia lever ensam med sin katt i Wien. En dag kommer hon att bli kompis med Elfriede Jelinek och sluta med att ständigt besvara enkäter som tidsfördriv. Till dess får hon arbeta som språklärare för överambitiösa företagsledare och underpresterande ungdomar.På en parkbänk möter hon Ben och kärlek uppstår. Allt är perfekt, förutom det lilla faktum att Ben bor i en buske…En härlig kärleksberättelse om att våga välja med hjärtat och se bortom yta, förväntningar och trasiga kläder.

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. Julia lever ensam med sin katt i Wien.

Både rolig för att Emmy Abrahamsson lyckas skapa karaktärer som fastnar med korta och snärtiga formuleringar, och för att hon ger dem repliker och situationer att skratta haha-högt åt. När Emmy Abrahamson tar klivet över till vuxenromaner fungerar det riktigt bra. Det menar kulturskribenten Annika Koldenius som läst den underhållande feelgodromanen "Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske". Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske book.

RELATERADE BÖKOR