Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske

Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske - Emmy Abrahamson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emmy Abrahamson
DIMENSIONERA
10,7 MB
FILNAMN
Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske.pdf
ISBN
1450784028517

BESKRIVNING

Julia lever ensam med sin katt i Wien. En dag kommer hon att bli kompis med Elfriede Jelinek och sluta med att ständigt besvara enkäter som tidsfördriv. Till dess får hon arbeta som språklärare för överambitiösa företagsledare och underpresterande ungdomar.På en parkbänk möter hon Ben och kärlek uppstår. Allt är perfekt, förutom det lilla faktum att Ben bor i en buske…En härlig kärleksberättelse om att våga välja med hjärtat och se bortom yta, förväntningar och trasiga kläder.

Köp Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske av Emmy Abrahamson på Bokus.com. Köp 'Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske' nu. Julia lever ensam med sin katt i Wien.

En dag kommer hon att bli kompis med Elfriede Jelinek och För drygt en vecka sedan landade jag i Stockholm och fortsatte tre dagar senare till Helsingfors där jag bland annat förnedrade mig i en frågesport på TV och deltog i det utmärkta radioprogrammet Böcker i bersån på Yle. Efter inspelningen gav den ena av programledarna Anne mig boken "Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske". Emmy Abrahamson har skrivit en mycket rolig och dråplig roman med härliga karaktärer.

RELATERADE BÖKOR