Hemligheter små

Hemligheter små - Christina Schiller | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Schiller
DIMENSIONERA
9,94 MB
FILNAMN
Hemligheter små.pdf
ISBN
6668897460114

BESKRIVNING

För tio år sedan lämnade Alexandra sin hemstad. När hennes mamma blir sjuk tvingas hon återvända - till barndomsvännen Daniel, till blomsteraffären hon älskade men också till de smärtsamma minnen hon flytt ifrån. Mötet med det förflutna rör upp starka känslor och dessutom visar det sig svårare att bevara gamla hemligheter än hon trott ..."Om ni gillar svensk romance får ni för allt i världen inte missa Hemligheter små!"Elisabet Nielsen & Romanceportalen"En riktigt härlig och spännande bok, fylld med romantik, spänning och passion .."Maddes bokhylla"Berättelsen bjöd på en härlig emotionell resa. Den både berörde och förförde."Beas bokhylla---CHRISTINA SCHILLER kommer från Värmland men bor numera utanför Borås med sin familj. Hon är utbildad systemvetare men sadlade om till sömmerska och driver idag ett eget företag. Hemligheter små är hennes debutroman och var ett av bidragen i Harlequins författartävling 2015.

| Adlibris Hemligheter små Tiden har stått stilla i den värmländska småstaden Forsberga. Men för Alexandra är ingenting sig likt.

Köp Hemligheter små av Christina Schiller på Bokus.com. Hemligheter små (ljudbok) av Christina Schiller. Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-07-05.

RELATERADE BÖKOR