Presentask med fyra Nobelnoveller II

Presentask med fyra Nobelnoveller II - Kazuo Ishiguro, Toni Morrison, John Steinbeck, Herta Müller | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kazuo Ishiguro, Toni Morrison, John Steinbeck, Herta Müller
DIMENSIONERA
10,7 MB
FILNAMN
Presentask med fyra Nobelnoveller II.pdf
ISBN
8763265805317

BESKRIVNING

Oavsett om det handlar om barnhemsbarn på 1960-talet eller en amerikansk bondhustru på 1930-talet, en hemvändande japansk man eller en medborgare i en av kalla krigets kommunistdiktaturer, så finns det en historia att berätta. I den här asken samlas fyra starka röster som alla har det gemensamt att de tilldelats Nobelpriset i litteratur. Berättelserna är väldigt olika, men handlar i grund och botten om samma sak: Vad är egentligen en människas liv värt? Asken innehåller fyra böcker: Kazuo Ishiguro - En familjemiddag Toni Morrison - RecitatifJohn Steinbeck - KrysantemumHerta Müller - Hunger och siden "En litterär pralinask" Svenska DagbladetNovellix ger ut stora läsupplevelser i litet format! En novell per bok, och alltid med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar.  

Oavsett om det handlar om barnhemsbarn på 1960-talet eller en amerikansk bondhustru på 1930-talet, en Presentask med fyra Nobelnoveller I. Tillbaka till sökresultatet.

Oavsett om det handlar om barnhemsbarn på 1960-talet eller en amerikansk bondhustru på 1930-talet, en ... Presentask med fyra ryska klassiker: ... Nobelnoveller II 179 kr.

RELATERADE BÖKOR