Jag bor i Kortedala

Jag bor i Kortedala - Lars Hoffmann | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Hoffmann
DIMENSIONERA
12,50 MB
FILNAMN
Jag bor i Kortedala.pdf
ISBN
7243054856548

BESKRIVNING

Välkommen till Kortedala!Sommaren 1971 kommer Elton John till Liseberg.Jag bor i Kortedala är en ömsint berättad kärlekshistoria om vänskap, om musik och om en stadsdel dit spårvagnar gnisslar.Genom berättelsen om Folke, Marie, Bengt och Roffe ringlar sig musiken och pipröken. Världen och livet kan oväntat öppna sig.Recension av Kersti Westin i Alingsås tidning 21/12 2019"...men här finns något äkta och innerligt, något så totalt utan effektsökeri att man som läsare ändå måste kapitulera." "Jag ser mig omkring på alla de andra 65-plussarna som utmanar det oundvikliga åldrandet på gymmet - dom kommer att gå ner i spagat av nostalgikänslor."Gunnar A.:"En härlig bok, mycket igenkännande, trots att jag aldrig har bott i Kortedala (knappt ens varit där!). Fint upplägg med korta kapitel och lite olika jagpersoner. Nu väntar vi på en uppföljare.”Erik B.:Lovande debut

Svar Nej: Det är inte alls slummigt. Jag har bott där i flera år, och trivdes jättebra.

Annars så har Familjebostäder hyreslägenheter där oxå. 23 apr. 2020 - Hyr från folk i Kortedala, Göteborg, Sverige från 202 kr SEK/natt.

RELATERADE BÖKOR