Vassflöjtens sång

Vassflöjtens sång - Jalal al-din Rumi | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jalal al-din Rumi
DIMENSIONERA
4,73 MB
FILNAMN
Vassflöjtens sång.pdf
ISBN
1400569456229

BESKRIVNING

Som ingen annan framför den persiske mystikern Rumi en ­him­­melsk hyllning till vår jordiska existens, till livet och kär­leken. Hans ­färgstarka poesi, sprungen ur 1200-talet, lyfter fram den allomfattande kärleken vars religion lika lite som förnuftets kan rymmas inom en enskild lära eller ?loso?:Kärlekens religion står vid sidan om varje trosbekännelse. Ty de som älskar Gud har ingen annan konfession än Gud allena! Den legendariske svenske översättaren av persisk poesi, Eric ­Hermelin, framhöll för drygt ett halvsekel sedan den stora ­betydelse Rumis tankar skulle kunna få för den moderna ­människan i hennes sökande efter inre harmoni och andlig visdom, på hennes väg ?från sken till verklighet?.Denna översättning av ett urval centrala dikter är gjord av ­Ashk Dahlén, Rumikännare och forskare i iranska språk, som kom till Sverige från Iran som adoptivbarn. Han svarar även för inledningen och kommentarerna.

Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Reservationer i kö: 0 Vassflöjtens sång book.

Han själv fick sin inspiration from Shams Tabrizi. Film och ljud: Vassflöjtens sång. Från AllaTidersKlassiker-wiki.

RELATERADE BÖKOR