Skönhet är ett sår

Skönhet är ett sår - Eka Kurniawan | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eka Kurniawan
DIMENSIONERA
9,69 MB
FILNAMN
Skönhet är ett sår.pdf
ISBN
7380585529273

BESKRIVNING

En av årets bästa böcker enligt: Publishers Weekly, The Guardian, Kirkus Reviews, New York Times, Harpers Bazaar, Oprah's Book Club, Flavorwire, Reading, Flavorwire, Literary HubEn eftermiddag i mars månad reser sig Dewi Ayu ur sin grav efter att ha varit död i tjugoett år. Under tiden hon varit borta har stora förändringar skett, både i hemlandet och i hennes egen familj, och nu är det dags att ställa allting till rätta. Dewi Ayu är staden Halimundas mest kända kvinna. För att klara av sin försörjning var hon som ung tvungen att prostituera sig och både hon och hennes fyra döttrar måste kämpa för att överleva i en tid med ständiga omvälvningar; från de sista åren som nederländsk koloni, Japans invasion under andra världskriget, revolution och diktatur fram till den slutgiltiga frigörelsen. I ett samhälle där männen har all makt tvingas de ständigt föra en kamp mot brutalitet och galenskap, samtidigt som de upplever oförglömliga stunder av kärlek och stark vänskap. Eka Kurniawans storslagna roman Skönhet är ett sår är en läsupplevelse utöver det vanliga. Den varvar det moderna Indonesiens tumultartade historia med folkliga berättelser, komedi med tragedi, drömmar med verklighet.  Röster om boken:"Det är flyt i språket, en mycket trevlig bok i en lässtol 'i skuggan på terassen'. Nilssons förlag har varit framme igen."Bloggen Kring böcker"Ett fantastiskt läsäventyr. Det är bara en njutning att få plöja igenom den här boken. Läs den!" Yukiko Duke"Så oerhört bra och definitivt tankeväckande och minnesvärd. Läs den! Betyg:5»Bloggen Bina's Books"Originell och mäktig. Och vem vet, kanske kan Nobelpriskommittén om några år överväga att ge Kurniawan det pris som aldrig tidigare har gått till Indonesien?" Le Monde "Kurniawan är på många sätt en litterär arvtagare till Günter Grass, Gabriel García Márquez och Salman Rushdie." New York Review of Books"En storslagen berättelse." Publishers Weekly"En fantastisk upplevelse att läsa boken." Kulturmagasinet Kulturbloggen"Eka Kurniawan har skrivit en hela tiden fascinerade underhållande, upprörande, humoristisk släktberättelse med en mörk fond i bakgrunden. Vi får hoppas att denna berättelse får många läsare". Bloggen En trave böcker"Sprudlande och charmig. En hög ambition som har förverkligats i överflöd." Kirkus Reviews"En mästerlig roman som man inte får missa." Oprah.com"Stämningsmättad och intensiv, med många riktigt färgstarka skildringar och syrlig humor." New York Times

En eftermiddag i mars månad reser sig Dewi Ayu ur sin grav efter att ha varit död i tjugoett år. Om du har ett djupt eller annars allvarligt sår eller om blödningen inte slutar på flera minuter: ta dig till en läkare! En annat viktigt förtydligande är att mindre sår inte alltid lämnar ärr, men detta beror på din hudtyp. Vissa personer har helt enkelt en svårare läkeprocess, oavsett hur allvarligt såret är. Skönhet är ett sår / Eka Kurniawan ; översatt från indonesiskan av Stefan Danerek.

I väntan på det så lyssnar jag på Yukiko Duke och Eka Kurniawan. Skönhet är ett sår - en röst från Indonesiens förflutna Pressmeddelande • Sep 20, 2017 09:23 CEST En eftermiddag i mars månad reser sig Dewi Ayu ur sin grav efter att ha varit död i ... Färgsprakande släktroman från Indonesien. Skönhet är ett sår . Eka Kurniawan.

RELATERADE BÖKOR