Uppdrag: Träsktrollen

Uppdrag: Träsktrollen - Cecilia Rihs | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Rihs
DIMENSIONERA
10,48 MB
FILNAMN
Uppdrag: Träsktrollen.pdf
ISBN
2887064972767

BESKRIVNING

Äventyr för dig som gillar när håret reser sig i nacken (utan att du fryser!)Vill du veta vad för faror som döljer sig i träsket? Eller exakt hur farligt ett träsktroll är? Då ska du följa med Lina och Peppar på deras uppdrag. De måste nämligen hjälpa farmor Hilda med en sak: att skriva en hemlig bok för äventyrare. Och för att det ska bli bra måste de prova alla äventyr själva först!ps. Berätta inte för någon! Den här boken är bara för riktiga äventyrare.Det här är tredje fristående delen i den lättlästa kapitelboksserien Hemliga boken för äventyrare.Boken är skriven av Cecilia Rihs som skapat skratt för yngre barn med boken Mormor & Morfar Älgfångardagen och andra busigheter.Sagt om serien:Den är skriven i ett högt tempo, vilket gör det lätt även för den som läser lite långsammare att hålla intresset uppe, och små humoristiska glimtar skymtar igenom här och där. Ständigt närvarande i boken är spänningen och känslan av att följa med på äventyr.Feministiska barnböckerCecilia Rihs berättar snabbt, enkelt, och inte utan viss dramatik. De charmiga illustrationerna av Jenny Lindqvist ger berättelsen en personlig ton. Uppdrag: Anden i flaskan är en lagom läskig historia, som utspelar sig bland bergtroll och skalbaggar nere i underjorden. Skiftningarna mellan mörker och ljus understryker berättelsens dramatik. Man känner tydligt underjordens kalla och trånga utrymmen, som kan dölja vilka faror som helst. Kommer Lina att hinna hem igen, innan mamma, som är och handlar, kommer tillbaka till farmors hus igen?BTJ, Staffan EnglundOLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 och Stenbecksstipendiet för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. Boken är tryckt i vår geografiska närhet på miljöcertifierat papper och tryckeri.

| Adlibris Förskollärare recenserar böckerna Prinsessan och den fasansfulla björnen, Ingrid och Ivar letar spöken samt Uppdrag: Träsktrollen. Uppdrag: Träsktrollen. Författare: Rihs, Cecilia .

| Adlibris Förskollärare recenserar böckerna Prinsessan och den fasansfulla björnen, Ingrid och Ivar letar spöken samt Uppdrag: Träsktrollen. Uppdrag: Träsktrollen. Författare: Rihs, Cecilia .

RELATERADE BÖKOR