I straffkolonin och andra noveller

I straffkolonin och andra noveller - Franz Kafka | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Franz Kafka
DIMENSIONERA
9,34 MB
FILNAMN
I straffkolonin och andra noveller.pdf
ISBN
8557234587369

BESKRIVNING

Fyra av Franz Kafkas mest berömda noveller samlade i en volym:Domen - Affärsmannen Georg Bendemann bor tillsammans med sin gamle sjuke far som plötsligt visar sig vara allt annat än orkeslös.I straffkolonin - En officer på en straffkoloni förordar och förevisar en utstuderat plågsam och på sista tiden hårt kritiserad avrättningsmaskin.En läkare på landet - En plikttrogen landsortsläkare kallas till en avlägsen sjukbädd. Beslutsam och orädd ger han sig iväg i snöyran. Men inget blir som han tänkt sig.En svältkonstnär - I en torftig bur med bara lite halm på golvet sitter svältkonstnären dag efter dag och framhärdar i sitt envetna konstnärskap att klara sig utan mat.Boken är en "sidobok" till Bakhålls utgivning av Kafkas samlade skrifter - den ingår alltså inte i den svit av 18 tjocka volymer som tillsammans kommer att rymma allt som finns bevarat av Kafkas hand. Det här är istället en plockbok, tänkt som en introduktion till Franz Kafkas fascinerande författarskap, en startbok för den som inte läst honom tidigare eller en fortsättningsbok för den som redan är förtrogen med honom och gärna ser några av hans mest omtalade texter förenade i behändigt format.

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Fyra av Franz Kafkas mest berömda noveller samlade i en volym: Do... Nu återstår bara att spetsas på pålar av Franz Kafka.

RELATERADE BÖKOR