Hunden

Hunden - Kerstin Ekman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kerstin Ekman
DIMENSIONERA
11,75 MB
FILNAMN
Hunden.pdf
ISBN
3626132027434

BESKRIVNING

Var börjar en berättelse?Under en granrot kanske. Ja, under en granrot. Där låg en liten grå en. Han låg hopkrupen med nosen under svansen. En hund. Men det visste han inte. Han kunde inte minnas. Det var bara ett stort hål inuti honom, ett gnag, en hunger efter värmen och efter det starka ljumma som fyllde munnen och efter tikens bett i nackskinnet och slicken i mungipan när hon kom utifrån med främmande lukter i pälsen. Hur hade han kommit att hamna under granen? Det mindes han inte och inte hade han kunnat berätta. Men Kerstin Ekman har berättat hans historia: enkel, stark och fängslande i varje rad.Hunden, som utkom första gången 1986, är rikligt illustrerad av Henrik Krogh.

51 min. För flera tusen år sen blev människan och hunden vänner.

Detta levnadssätt avspeglar sig tydligt i skelettets, tändernas och matsmältningskanalens byggnad. Hunden i framtiden . För att kunna använda hunden för nya ändamål krävs att människan förstår hur hunden skall fostras och tränas.

RELATERADE BÖKOR