Värdshuset

Värdshuset - Nora Roberts | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nora Roberts
DIMENSIONERA
11,23 MB
FILNAMN
Värdshuset.pdf
ISBN
5902289533244

BESKRIVNING

Värdshuset är första delen i en ny romantisk trilogi som utspelar sig i den lilla staden Boonsboro i Maryland. Här bor de tre bröderna Montgomery som tillsammans med sin viljestarka mamma just börjat rusta upp stans förfallna värdshus´, som de vill förvandla till ett modernt och charmigt hotell. Men familjens arkitekt, Beckett, har inte bara renovering i tankarna… I staden bor också den unga änkan Clare Brewster, som flyttat hem med sina tre små söner och öppnat en bokhandel i närheten av värdshuset. Beckett har varit hemligt förälskad i Clare sedan skoltiden, men alltid dolt sina känslor. Till sin förvåning upptäcker Clare att hon dras till det gamla värdshuset och till mannen som ritat det. Kommer deras kärlek att få en andra chans, nu när allt är på väg att förändras i Boonsboro? Nora Roberts är född och uppvuxen i Maryland, och i sin senaste romantrilogi har hon inspirerats av staden Boonsboro, där hon bor med sin familj. Liksom i böckerna har hon rustat upp ett gammalt värdshus som nu är hotell.

Givetvis har vi pensionärsrabatt. A`LA CARTE MENY Hotell & konferens norra Stockholm.

Nationaldagsmenyn finner ni här Midsommarmenyn finner ni här. Vi har öppet som vanligt, men vi stänger något tidigare på kvällarna Värdshuset Glada Hudik AB Björnmyravägen E4 824 34 Hudiksvall, Sweden Tel: + 46 (0)650 310 10 E-post: [email protected] VÄLKOMMEN TILL TORIA VÄRDSHUS DAGENS RÄTT OCH A`LA CARTE Dagens rätt på Toria Värdshus.

RELATERADE BÖKOR