Möt mig i paradiset

Möt mig i paradiset - Heine Bakkeid | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Heine Bakkeid
DIMENSIONERA
7,93 MB
FILNAMN
Möt mig i paradiset.pdf
ISBN
9685978991413

BESKRIVNING

Den före detta förhörsledaren Thorkild Aske tar sig motvilligt an jobbet som konsulterande detektiv åt Milla Lind, en berömd norsk deckarförfattare. Linds tidigare konsult, också en före detta polis, mördades när han jobbade med Millas kommande bok, en historia som baseras på ett verkligt fall: två flickor som mystiskt försvunnit från en internatskola. Det dröjer inte länge innan Aske börjar misstänka att det ligger mer i fallet och hans föregångares död än han först trodde. Och att Milla Lind döljer något."Den nye Jo Nesbø [...] Vacker och mörk underhållning." VG"Spännande, originell kriminallitteratur En mer än utomordentlig deckare, definitivt en av de bästa i år." Adresseavisen

3.8 1011 5 Författare: Heine Bakkeid Inläsare: Fredde Granberg. Finns som ljudbok.

Jag kommer snabbt in i handlingen men efterhand tappar den tempo och blir ganska seg. Finns på följande bibliotek. 8 av 10 exemplar finns att låna, 1 exemplar under inköp Möt mig i paradiset Heine Bakkeid (Inbunden) Tipsa en vän 209 kr Antal.

RELATERADE BÖKOR