Äldre dam med onda avsikter

Äldre dam med onda avsikter - Helene Tursten | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Helene Tursten
DIMENSIONERA
12,39 MB
FILNAMN
Äldre dam med onda avsikter.pdf
ISBN
5213396782138

BESKRIVNING

Underskatta aldrig en äldre dam! Maud är allt annat än den snälla och försynta lilla tant hon verkar vara. Hon är 88 år, vid god vigör och hjärnan är kristallklar. Ingen tror den gamla damen om något ont. De skulle bara veta   Maud har varken familj eller vänner och bor ensam i en paradvåning i Göteborg. Hon reser ofta och däremellan sitter hon i sin antika fåtölj och surfar på nätet. Det är ett ensamt liv, och det är så hon vill ha det. När någonting stör hennes lugna tillvaro gör hon vad som helst för att bli av med problemet. Mauds höga ålder är en suverän förklädnad, och hon använder sig gärna av att spela senil, döv och rörelsehindrad för att hänsynslöst eliminera den som stör henne.Äldre dam med onda avsikter innehåller fem spännande och underhållande historier, där Maud tar itu med störande grannar, en lycksökande fästmö och en girig antikvitetshandlare.

Helene Tursten är född och uppvuxen i Göteborg. Innan Helene blev författare arbetade hon som sjuksköterska och tandläkare.

Ingen skulle någonsin tro försynta gamla Maud om någonting ont. Men Maud är allt annat än den väna och förvirrade lilla dam hon ger intryck av att vara.

RELATERADE BÖKOR