Morden i Badgers Drift

Morden i Badgers Drift - Caroline Graham | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Caroline Graham
DIMENSIONERA
7,55 MB
FILNAMN
Morden i Badgers Drift.pdf
ISBN
1889953496371

BESKRIVNING

Vacker, pittoresk och fridfull - på ytan verkar Badgers Drift vara den fulländade engelska byn. Men under fasaden döljer sig mörka hemligheter. När miss Emily Simpson beger sig ut i skogen på jakt efter en sällsynt orkidé får hon syn på något som kommer att få ödesdigra konsekvenser. Både för henne själv och för hela byn. Kriminalkommissarie Barnaby kallas in för att utreda vad som förefaller vara ett naturligt dödsfall. Men Barnaby anar snart att allt inte står rätt till ...Caroline Graham har skrivit böckerna om det idylliska, men ack så våldsamma, grevskapet som den populära tv-serien Morden i Midsomer bygger på. Morden i Badgers Drift är den första romanen om kriminalkommissarie Barnaby och valdes av den brittiska deckarakademien till en av de 100 bästa kriminalromanerna någonsin.

Men under fasaden döljer sig mörka hemligheter. Morden i Badgers Drift book. Read 512 reviews from the world's largest community for readers.

Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Reservationer i kö: 0 Morden i Midsomer 1 - Morden i Badgers Drift .

RELATERADE BÖKOR