Morden i Badgers Drift

Morden i Badgers Drift - Caroline Graham | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Caroline Graham
DIMENSIONERA
8,80 MB
FILNAMN
Morden i Badgers Drift.pdf
ISBN
9894778792057

BESKRIVNING

Vacker, pittoresk och fridfull - på ytan verkar Badgers Drift vara den fulländade engelska byn. Men under fasaden döljer sig mörka hemligheter. När miss Emily Simpson beger sig ut i skogen på jakt efter en sällsynt orkidé får hon syn på något som kommer att få ödesdigra konsekvenser. Både för henne själv och för hela byn. Kriminalkommissarie Barnaby kallas in för att utreda vad som förefaller vara ett naturligt dödsfall. Men Barnaby anar snart att allt inte står rätt till ...Caroline Graham har skrivit böckerna om det idylliska, men ack så våldsamma, grevskapet som den populära tv-serien Morden i Midsomer bygger på. Morden i Badgers Drift är den första romanen om kriminalkommissarie Barnaby och valdes av den brittiska deckarakademien till en av de 100 bästa kriminalromanerna någonsin.

Val McDermid Morden i Badgers Drift är den första romanen om kriminalkommissarie Barnaby och valdes av den brittiska deckarakademien till en av de 100 bästa kriminalromanerna någonsin. Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Morden i Midsomer: 1 Originaltitel: The Killings at Badger's Drift Översättare: Elin Dahlqvist Lyssna gratis i 14 dagar! Vacker, pittoresk och fridfull - på ytan verkar Badgers Drift vara den fulländade engelska byn.

Att Midsomer-författaren Caroline Graham är läsarnas gunstling stod klart under Bok- & Bibliotek 2008 då varje signeringstillfälle satte nytt mässrekord i långa köer. Pris: 210 kr. mp3 på cd, 2016.

RELATERADE BÖKOR