Svensk verslära

Svensk verslära - Eva Lilja | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Lilja
DIMENSIONERA
5,84 MB
FILNAMN
Svensk verslära.pdf
ISBN
5725932684295

BESKRIVNING

En praktisk handledning och lärobok som förklarar metrikens grundläggande begrepp på ett lättfattligt och åskådligt sätt. Olika versmått presenteras, liksom en kortfattad vershistoria. Boken lämpar sig väl för intresserade som har begränsade förkunskaper och vill veta mer om diktens och språkets klang och rytm. Svensk verslära innehåller också mönster för analys och ger tips om vidare studier i ämnet.

På svensk vers som lever finns först och främst Stiernhielms Hercules, där fru Lusta med döttrarna Kättia och Flättoia samt sonen Ruus uppträder. Den allegoriska romanen Pilgrim's Progress (Kristens resa av John Bunyan räknas som en milstolpe på väg mot den moderna romanen.

Köp Svensk verslära av Eva Lilja på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension. verslära - betydelser och användning av ordet.

RELATERADE BÖKOR