Läsarna i Broken Wheel rekommenderar

Läsarna i Broken Wheel rekommenderar - Katarina Bivald | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Bivald
DIMENSIONERA
8,10 MB
FILNAMN
Läsarna i Broken Wheel rekommenderar.pdf
ISBN
5041858681581

BESKRIVNING

Allting börjar med en brevväxling mellan två helt olika kvinnor. 28-åriga Sara Lindqvist från Haninge och 65-åriga Amy Harris från Broken Wheel i Iowa. Efter två års utbyte av böcker, brev och tankar om både litteratur och livet bestämmer sig Sara för att hälsa på Amy. Men när hon kommer dit är Amy död.Sara står ensam i en liten stad mitt ute i ingenstans. Men där finns förstås alla de människor som Amy har skrivit om. Och de excentriska invånarna i Broken Wheel har inget annat val än att ta hand om den förvirrade turisten. Sara blir kvar och för första gången i sitt liv får hon verkliga vänner – inte bara mr Darcy och Bridget Jones – och de hjälper henne att starta en bokhandel med Amys alla böcker.Både Sara och staden lever upp, nya och oväntade kärlekspar bildas och varken Sara eller invånarna vågar tänka på att hon snart måste åka hem. När hennes tvåmånadersvisum är på väg att gå ut får hennes nyfunna vänner en alldeles galen, underbar idé …Läsarna i Broken Wheel rekommenderar är en romantisk och humoristisk feel good-roman om vänskapens kraft, kärleken till böcker och om att hitta sin plats i tillvaron.

Sara, en ung svensk kvinna, lämnar sin skyddade tillvaro och åker till det lilla samhället Broken Wheel i Iowa för att träffa sin brevvän Amy. Läsarna i Broken Wheel rekommenderar av Katarina Bivald. Vi möter unga Sara i Haninge och hennes brevvän, 65-åriga Amy, som bor i lilla Broken Wheel i Iowa.

Finns i lager. Köp Läsarna i Broken Wheel rekommenderar av Katarina Bivald på Bokus.com. Läsarna i Broken Wheel rekommenderar är en romantisk och humoristisk feel good-roman om vänskapens kraft, kärleken till böcker och om att hitta sin plats i tillvaron.

RELATERADE BÖKOR