Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske

Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske - Emmy Abrahamson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emmy Abrahamson
DIMENSIONERA
5,21 MB
FILNAMN
Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske.pdf
ISBN
7650981659256

BESKRIVNING

Julia lever ensam med sin katt i Wien. En dag kommer hon att bli kompis med Elfriede Jelinek och sluta med att ständigt besvara enkäter som tidsfördriv. Till dess får hon arbeta som språklärare för överambitiösa företagsledare och underpresterande ungdomar.På en parkbänk möter hon Ben och kärlek uppstår. Allt är perfekt, förutom det lilla faktum att Ben bor i en buske…En härlig kärleksberättelse om att våga välja med hjärtat och se bortom yta, förväntningar och trasiga kläder.

Men jag blir inte alls fångad av de här båda människornas liv. Julia ger intryck av att vara blasé på livet.

En annorlunda historia som väcker känslor. Och en av de största behållningarna med "Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske" är just att den är så dråpligt rolig. Både rolig för att Emmy Abrahamson lyckas skapa karaktärer som fastnar med korta och snärtiga formuleringar, och för att hon ger dem repliker och situationer att skratta haha-högt åt. Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske av Emmy Abrahamson är den bok som har den längsta titeln av alla böcker som jag någonsin har läst.

RELATERADE BÖKOR