De bortglömda

De bortglömda - David Baldacci | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Baldacci
DIMENSIONERA
10,49 MB
FILNAMN
De bortglömda.pdf
ISBN
3354000148498

BESKRIVNING

Krigshjälten John Puller är den skickligaste utredaren i den amerikanska arméns kriminalpolis, och alla förlitar sig på att han ska lösa de svåraste fallen som nationen ställs inför. Nu får Puller ett nytt fall - och det är personligt.Pullers faster hittas död i turiststaden Paradise i Florida. Den lokala polisen förklarar hennes död som en tragisk olycka, men precis innan hon dog skickade hon ett brev till Pullers far. I brevet berättar hon att skenet bedrar, och att ett mörker döljer sig under Paradise vackra yta. Puller blir alltmer övertygad om att hennes död inte var en olycka. Han misstänker att stadens palmer och kritvita sandstränder döljer en konspiration så chockerande att vissa är beredda att gå hur långt som helst för att hålla sanningen undangömd.De bortglömda är den andra fristående delen i David Baldaccis serie om John Puller.

3.89 3956 5 Författare: David Baldacci Inläsare: Mats Eklund. Finns som ljudbok.

Krigshjälten John Puller är den skickligaste utredaren i den amerikanska arméns kriminalpolis, och alla förlitar sig på att han ska lösa de svåraste fallen som nationen möter. De som försvann, lämnade oss aldrig.De som glömdes bort, förlät oss aldrig.Skräck från 2007 av Paco Cabezas med Ruth Díaz och Javier Pereira. Syskonen Malena och Pablo hittar en gåtfull dagbok som berättar om en serie fruktansvärda mord på ett avlägset hotell för tjugo år sedan.

RELATERADE BÖKOR