Nikkis dagbok #4 : berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa

Nikkis dagbok #4 : berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa - Rachel Renée Russell | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rachel Renée Russell
DIMENSIONERA
10,60 MB
FILNAMN
Nikkis dagbok #4 : berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa.pdf
ISBN
6992793037669

BESKRIVNING

Succéserien som nu sålt i 15 miljoner exemplar!»Hela boken är full av knasiga upptåg blandat med akuta överlevnadstips, och av kul serier och roliga illustrationer på varje uppslag. En fullträff för unga humorfans!« | TIDNINGEN KULTUREN om Nikkis Dagbok #1»En fantastiskt rolig bok.« | THE GUARDIANI Berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa får vi följa fjortonåriga Nikki Maxwell som i text och teckningar skildrar sitt dagliga liv med alla dess utmaningar.Hon skriver om sina vänner, förälskelser, om sin familj och den här gången om sina ansträngningar för att bli skridskoprinsessa i Holiday on Ice.Nikkis dagbok är utformad som en dagbok och rikt illustrerad med teckningar och seriestrippar. En motsvarighet till Jeff Kinneys Dagbok för alla mina fans fast med en tjej som huvudperson. En given hit för tjejer från 9 år och uppåt.RACHEL RENÉE RUSSELL är en amerikansk advokat som föredrar att skriva barnböcker framför juridiska resuméer. Hon bor för närvarande i Michigan. Berättelserom en (inte så) graciös skridskoprinsessa är den fjärde boken i den storsäljande Nikkis dagbok-serien.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Hon skriver om sina vänner, förälskelser, om sin familj och den här gången om sina ansträngningar för att bli skridskoprinsessa i Holiday on Ice. Detta inlägg är så jäkla försenat … Så här såg läsningen ut i bilder: Livet, motorcyklar och andra omöjliga projekt Nikkis dagbok #4 - Berättelser om en (inte så) graciös isprinsessa Ryssar är såna som gillar björkar Ready Player One Så här såg läsningen ut i siffror: Nikkis dagbok-böckerna är verkligen söta.Precis som tidigare delar är Berättelser om en (inte så) graciös isprinsessa (härmed hänvisad till med BOEISGI) sött illustrerad med både skissade teckningar och seriestrippar vilket förhöjer läsupplevelsen.Det är en mycket lätt-och snabbläst bok och Rachel Russell använder ett behagligt språk som drar in läsaren i berättelsen. I Nikkis dagbok #4: Berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa får vi följa fjortonåriga Nikki Maxwell som i text och teckningar skildrar sitt dagliga liv med alla dess utmaningar. Hon skriver om sina vänner, förälskelser, om sin familj och den här gången om sina ansträngningar för att bli skridskoprinsessa i Holiday on Ice. Nikkis dagbok 4: Berättelser om en (INTE SÅ) graciös isprinsesssa av Russell, Rachel Renee: Succéserien som nu sålt i 15 miljoner exemplar! »Hela boken är full av knasiga upptåg blandat med akuta överlevnadstips, och av kul serier och roliga illustrationer på varje uppslag.

RELATERADE BÖKOR