Karta över Kanada

Karta över Kanada - Dorthe Nors | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dorthe Nors
DIMENSIONERA
7,25 MB
FILNAMN
Karta över Kanada.pdf
ISBN
6580745689979

BESKRIVNING

Danmarks internationella författarstjärna Dorthe Nors är tillbaka med en novellsamling om längtan i alla dess former. I Karta över Kanada möter vi män och kvinnor, tillsammans och var för sig, vars tillvaro inte tycks matcha deras förväntningar. De befinner sig i Norge, Los Angeles och Köpenhamn men är alla långt hemifrån. Det är förtätade texter som slår upp dörrar till stora rum. Det är noveller om kärlek, våld, omsorg och ensamhet, och som alltid hos Nors blixtrar humorn till när det är som mörkast."Skenbart enkelt med detaljskärpa. (...) Nors snappar ideligen upp och visar fram de betydelsefulla detaljerna, hon är en författare som ser och genom hennes blick kommer berättelserna och, inte minst, läsarens fantasi till liv."Vi läser"Lekande lätt, rasande bra och exakt i skärpan, och de små antydningarna är täta och fulla av liv. Har man inte hållit ögonen på detta författarskap tidigare är det sannerligen dags att börja nu."Värmlands Folkblad"Så laddat att det gnistrar och sprakar mellan raderna"Svenska Dagbladet"För att så korta texter ska fungera måste skribenten uträtta mycket på väldigt små ytor. Den konsten behärskar Nors väl."Norrländska Socialdemokraten"Elegant framskrivet, sprängfyllt av undertext"Vi"Mästerligt komprimerat"Sveriges Radio, Katarina Wikars"Dorthe Nors gör vanliga liv större, viktigare, allvarligare. (...) "Karta över Kanada" består av fjorton finurligt humoristiska men inte särskilt snälla historier."Aftonbladet

Så också Dorthe Nors tunna novellsamling "Karta över Kanada", hennes tredje bok på svenska. Karta över Kanada och Alaska. Kör med den senaste kartan.

Själva personerna i novellerna är hursomhelst helt humorlösa, ... Karta över USA. Karta över USA från Google Maps med vägkarta och satellitkarta.

RELATERADE BÖKOR