Muren

Muren - Don Winslow | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Don Winslow
DIMENSIONERA
11,9 MB
FILNAMN
Muren.pdf
ISBN
3579323570710

BESKRIVNING

USA har fört ett krig mot Mexikos knarkkarteller i över 40 år, i Mexiko. Nu har kriget kommit hem. En av de riktigt stora amerikanska berättarna är tillbaka Hyllad av Stephen King, James Ellroy och Lee Child Av författaren till den hyllade polisromanen Styrkan.Vad ska man göra när alla gränserna suddats ut? När man inte längre vet vilken sida man tillhör? Art Keller har befunnit sig i frontlinjen i USA:s längsta konflikt i över fyra decennier. Hans besatthet av att fånga in Sinaloakartellens ledare Adán Barrera har kostat honom människor som han älskat, och en bit av hans själ. Efter att ha arbetat på fältet som agent får Keller en nyckelroll i de förenta staternas nya strategi i kriget mot den illegala droghandeln, The War on Drugs. Keller inser snart att kartellen inte tappat i styrka trots att den tappat sin ledare, Barrera. I stället trappas kriget upp på alla fronter, och når till slut in i maktens korridorer i Washington. Don Winslow målar upp en omskakande berättelse om hämnd, korruption och rättvisa. Muren är ett naket porträtt av det moderna USA, och en gastkramande thriller.    "the must-read book of the decade."- The Real Bookspy "En av världens bästa thrillerförfattare."- Esquire "Winslow är en mästare." - Michael Connelly "En av vår tids mest kraftfulla författare."- Jens Lapidus    ***DON WINSLOW är född i New York och bor i Kalifornien. Han har jobbat som journalist och privatdetektiv och gett ut 20-talet romaner som publicerats i 28 länder. Savages (2010) fi lmades av Oliver Stone och 2018 köpte Ridley Scott (Thelma & Louise, Gladiator) rättigheterna till att filmatisera Winslows senaste bok Styrkan. Hans tidigare böcker om USA:s krig mot drogkartellerna i Mexiko. The Power of the Dog och The Cartel, kom ut 1995 respektive 2015. Även Muren ska filmatiseras, med Ridley Scott som regissör.  

Berlinmuren blev med tiden ett monument för kalla kriget och kom i västvärlden att stå som symbol för kommunistisk diktatur och ofrihet i öst. Kinesiska muren är världens största byggnadsverk. Den långa muren, som kineserna kallar den, är 240 mil lång.

Arbetar vid Nationalekonomiska institutionen: Telefon 08-16 33 06: E-post [email protected]: Besöksadress Universitetsvägen 10 A, plan 4 & 7 Rum A 766 Postadress Nationalekonomiska institutionen 106 91 Stockholm: Redigera profilen Om mig ... Pris: 179 kr. Inbunden, 2019.

RELATERADE BÖKOR