Fredsdrottningen

Fredsdrottningen - Klas Corbelius | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Klas Corbelius
DIMENSIONERA
9,44 MB
FILNAMN
Fredsdrottningen.pdf
ISBN
8561721823379

BESKRIVNING

Juliana sitter i riksdagen för Socialdemokraterna. Hennes  dagar  präglas  av  en  oändlig  kamp  med  att  genomföra  lagändringar  mot  svensk  vapen export.  Men  hennes  idéer  skapar  stora  sprickor  inom partiet, och möter motstånd utanför. En dag träffar hon en person som för alltid föränd rar henne. Det är som om världen faktiskt påverkas av deras möte. En plötslig revolt på den arabiska halvön blommar upp och Julianas värderingar ställs på sin spets. Kommer kärleken att segra i slutet? Klas Corbelius är en svensk författare bosatt i Norrköping. Han är en flitig skribent inom olika forum, och har vid flera tillfällen medverkat i olika typer av antologier. Fredsdrottningen är hans debutroman.Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 5 t. 56 min.Uppläsare: Renée Jonsson

Trots det anföll hennes bror, Danmarks kung Christian V, Sverige genom en massiv invasion på Råå strand söder om Helsingborg. Fredsdrottningen (bog) af forfatteren Klas Corbelius | Lydbøger | Juliana sitter i riksdagen för Socialdemokraterna. Hennes dagar präglas av en oändlig kamp med att genomföra lagändringar mot svensk vapenexport.

99. Ladda ned Spara som favorit Laddas ned direkt Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android Finns i Bokus Play.

RELATERADE BÖKOR