På marmorklipporna

På marmorklipporna - Ernst Jünger | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ernst Jünger
DIMENSIONERA
6,93 MB
FILNAMN
På marmorklipporna.pdf
ISBN
7891664249539

BESKRIVNING

Den moderna klassikern På marmorklipporna har tolkats som ett kamouflerat angrepp på nazismen, men enligt författarenär den mycket mer än så. Handlingen utspelas i ett överdådigt bergslandskap med hisnande vyer, stupande klippor, böljande skogar, frodiga ängsmarker. Berättaren och hans bror som tidigare varit soldater har dragit sig tillbaka till ett liv som eremiter. Allt de sysslar med är botaniska studier och vittra samtal. I samma trakt härjar den fruktade överskogvaktaren och hans råbarkade trupper som plundrar och förstör. Överskogvaktarens mål är total makt och hans verktyg är terror.

På marmorklipporna har tolkats som ett kamouflerat angrepp på nazismen, men enligt författarenär den mycket mer än så. Handlingen utspelas i ett överdådigt bergslandskap med hisnande vyer, stupande klippor, böljande skogar, frodiga ängsmarker. Det har jag hämtat ur Ernst Jüngers bok På marmorklipporna (Lund : Cavefors, 1976, s.

För vuxna; ISBN: 91-7742-339-9, 978-91-7742-339-3 : Klassifikation: Hcef.01: Finns på följande bibliotek. 11 av 14 exemplar finns att låna, Finns inne På marmorklipporna - då och nu En ung Ernst Jünger läser korrektur.

RELATERADE BÖKOR