Med hälsning från Båstad

Med hälsning från Båstad - Jenny Fagerlund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Fagerlund
DIMENSIONERA
12,69 MB
FILNAMN
Med hälsning från Båstad.pdf
ISBN
4315716660711

BESKRIVNING

Äntligen är det dags. Linda ska lämna sina konspirerande kollegor och flytta till London för att börja ett nytt jobb på ett av Europas största livsstilsmagasin. Hon har jobbat hårt för att nå hit och även hennes annars så svårimponerade mamma verkar nöjd. Men när jobberbjudandet dras tillbaka i sista stund står hon plötsligt utan jobb i både London och Stockholm. Linda drabbas av fullständig panik och berättar inte för någon vad som har hänt, utan fortsätter låtsas att hon ska flytta. Bara hennes pojkvän Frank och hennes bästa vän Helena får veta sanningen. Men vart ska hon ta vägen? Ett litet hörn av ett födelsedagskort visar räddningen. Hennes moster i Båstad! Visserligen en moster som hon inte känner och som hennes mamma brutit kontakten med tjugofem år tidigare, men vem kommer att hitta henne där? Planen är perfekt.I Båstad står tennisveckorna för dörren och Linda dras med i festligheterna. Men ju mer hon lär känna sin moster och sina nyfunna vänner desto mer går det upp för henne att allt inte är riktigt lika härligt som det verkar. Varför bröts kontakten med mostern? Och varför ringer aldrig Frank?

Hon har jobbat hårt för att nå hit och även hennes annars så svårimponerade mamma verkar nöjd. Båstad på sommaren är mycket tennis där tennisveckorna står i centrum med sina festligheter, tävlingar och event. Linda ramlar rakt in i allt det här och får fler och större utmaningar att ta tag i än vad hon har räknat med.

Men den här boken utspelar sig i Båstad, och den kom med posten alldeles innan vi reste på semester. Med hälsning från Båstad. Skriv en recension och vinn böcker! Lägg till i kom-ihåg-lista Med hälsning från Båstad av Jenny Fagerlund.

RELATERADE BÖKOR