Kärlek som befriar

Kärlek som befriar - Francine Rivers | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Francine Rivers
DIMENSIONERA
4,97 MB
FILNAMN
Kärlek som befriar.pdf
ISBN
8041425548024

BESKRIVNING

Kalifornien, 1850. En tid då män sålde sina själar för en påse med guld och kvinnor sålde sina kroppar för en plats att sova på.Angel förväntar sig inget annat än svek från män. Såld till prostitution som barn, överlever hon genom att hålla sitt hat vid liv. Vad hon hatar mest är männen som utnyttjar henne och som lämnar henne tom och död inuti.Sedan möter hon Michael Hosea.   En man som söker sin Faders hjärta i allt han gör. Michael Hosea lyder Guds kallelse att gifta sig med Angel och älska henne ovillkorligt. Långsamt, dag efter dag, utmanar han Angels bittra förväntningar och trots hennes motstånd börjar hennes frusna hjärta att tina. Men med hennes oväntade upptinande kommer överväldigande känslor om ovärdighet och rädsla. Angel flyr. Tillbaka till mörkret, bort från sin makes starka kärlek, livrädd för sanningen som hon inte längre kan förneka: Hennes slutliga räddning måste komma från Honom som till och med älskar henne mer än Michael Hosea gör från Honom som aldrig kommer att släppa taget om henne.En kraftfull återberättelse av Bibelns Hosea.    Kärlek som befriar är den starkaste roman  du någonsin kommer att läsa ...   - Liz Curtis Higgs, författare        FRANCINE RIVERS (New York Times bästsäljande författare) har kunnat åtnjuta en framgångsrik författarkarriär i över trettio år. Hennes storsäljarromaner har vunnit priser eller nominerats för ett antal hedersomnämnanden, däribland RITA Award och Christy Award. Francines romaner har översatts till mer än trettio olika språk, och är storsäljare i många länder. Francine och hennes make Rick bor i norra Kalifornien.    

En tid då män sålde sina själar för en påse med guld och kvinnor sålde sina kroppar för en plats att sova på. Angel förväntar sig inget annat än svek från män.

En sak är förbjuden - kritik mot myndigheterna och regeringen. Samhällsnytt har tittat närmare på gruppen - och de mystiska ... Kärlek som befriar (engelska: redeeming love) av Francine Rivers är en berättelse som förklarar Guds kärlek till oss människor.

RELATERADE BÖKOR