De dubbelt så bra

De dubbelt så bra - Bengt Ohlsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bengt Ohlsson
DIMENSIONERA
5,28 MB
FILNAMN
De dubbelt så bra.pdf
ISBN
1159026055726

BESKRIVNING

Tidigt 1900-tal. Två ynglingar växer upp på olika håll i Sverige. Arvid söker sig norrut med sin pappa för att arbeta i skogen. Ragnar drömmer om en karriär i det militära, och när finska inbördeskriget bryter ut rymmer han hemifrån och ansluter sig till den Svenska Brigaden för att besegra "de röda".Någonstans på vägen flätas deras öden samman. Arvid tvingas lämna sitt arbete när fackföreningen utlyser blockad. Ragnar kommer hem från kriget och fryses ut på den ena arbetsplatsen efter den andra, eftersom han slagits på "fel" sida i Finland.Arvid och Ragnar blir strekjbrytare, i en tid när motsättningarna hårdnar, arbetslösheten stiger och nöden är stor. Berättelsen slutar i Ådalen, och skildrar ett stycke svensk historia från ett nytt och oväntat perspektiv.

Köp boken De dubbelt så bra av Bengt Ohlsson (ISBN 9789174297485) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

I centrum står Arvid och Ragnar, två tonårspojkar som möts i ett grått Sverige vid första världskrigets slut, och som omväxlande för ordet i romanen. Inte så att Ohlssons roman på något sätt är stillsam eller fylld av meningsbärande pauser, tvärtom. "De dubbelt så bra" är en episkt, brett anlagd roman skriven på en nyanserad och ... Välkommen till Dubbelt Så Bra, shorthanded kappsegling för kölbåtar söndagen 24 maj, 2020 som i år är anpassad till Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19.

RELATERADE BÖKOR