Skugga

Skugga - Karin Alvtegen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Alvtegen
DIMENSIONERA
8,98 MB
FILNAMN
Skugga.pdf
ISBN
4314400385173

BESKRIVNING

Nobelpristagaren Axel Ragnerfeldt har allt han någonsin kunnat drömma om. Älskad, beundrad och högaktad för sina böcker kan han se tillbaka på ett långt liv kantat av framgång och respekt. Han är arbetarsonen som tack vare sin flit och sina uppoffrande föräldrar blev en nationalikon för hela det svenska folket, en man vars ryktbarhet skulle bli så stor att ingen i hans närhet kunnat undgå att påverkas av den. Men vägen till framgång är sällan rak och giganter kastar ofta djupa skuggor. När en ensam åldring avlider sätts ett ödesdigert händelseförlopp igång, och uppgifter om en långt mörkare historia än den ljusa framgångssagan börjar sippra fram. En historia som rymmer fasansfulla hemligheter, svek, lögner och död

Den psykologiska thrillern "Skugga" är Karin Alvtegens femte deckare. En berättelse om människor som är beredda att göra vad som helst för framgång, vare sig det gäller svek, lögner och till och med död. Skugga en student.

| Adlibris Perenner för skugga med vackra blommor. Det finns flera perenner för skugga med vackra färgglada blommor.

RELATERADE BÖKOR