Max och Maja. Den snöiga dagen

Max och Maja. Den snöiga dagen - Axel Scheffler | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Axel Scheffler
DIMENSIONERA
7,57 MB
FILNAMN
Max och Maja. Den snöiga dagen.pdf
ISBN
1203934906244

BESKRIVNING

Det är en härlig, snöig dag och Max och Maja ger sig ut och leker. De har jätteroligt ända tills de bestämmer sig för att bygga en snögubbe. Då blir de osams Max vill bygga en snökanin men Maja vill bygga en snömus. Hur ska det gå?Max och Maja är bästisar. De hittar alltid på saker att göra och är med om både spännande och dramatiska händelser men allt slutar gott.

Den snöiga dagen av Axel Scheffler på Bokus.com. Max och Maja. Den snöiga dagen av Axel Scheffler inbunden, 2013, Svenska, ISBN 9789150115734.

Då får Maja en bra idé!Enkla berättelser med mycket igenkänning och en lagom dos spänning.AXEL SCHEFFLER är en av de mest uppskattade illustratörerna i England. Förutom succéböcker... Max och Maja.

RELATERADE BÖKOR