Max och Maja. Den snöiga dagen

Max och Maja. Den snöiga dagen - Axel Scheffler | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Axel Scheffler
DIMENSIONERA
10,97 MB
FILNAMN
Max och Maja. Den snöiga dagen.pdf
ISBN
9534069374120

BESKRIVNING

Det är en härlig, snöig dag och Max och Maja ger sig ut och leker. De har jätteroligt ända tills de bestämmer sig för att bygga en snögubbe. Då blir de osams Max vill bygga en snökanin men Maja vill bygga en snömus. Hur ska det gå?Max och Maja är bästisar. De hittar alltid på saker att göra och är med om både spännande och dramatiska händelser men allt slutar gott.

av Axel Scheffler (Bok) Svenska, För barn och unga Ämne: Bilderböcker, Förmänskligade djur, Kaniner, Möss, Vänskap, Snö, Vintern, Snögubbar, ... Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset.

och när de går utomhus, har Max bestämt sig för att han ska hitta den. Max har fått en stor, röd ballong som han och Maja leker med. Men plötsligt går den sönder och Max blir jätteledsen.

RELATERADE BÖKOR