Lite krasslig, bara

Lite krasslig, bara - Stephen King | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stephen King
DIMENSIONERA
5,57 MB
FILNAMN
Lite krasslig, bara.pdf
ISBN
4793788221689

BESKRIVNING

"Jag sa att vi troligen skulle hitta något i kylen som ligger och ruttnar, men jag vet att det måste vara värre än så. Det fattar nog alla med luktsinnet i behåll som bor på de där våningarna." Han nickar bistert. "De kommer att hitta en död råtta därinne, sanna mina ord. Mat stinker, men inte så där. Det är bara död som stinker på det viset." Om ditt undermedvetna försöker säga någonting till dig - skulle du förstå det? Eller snarare: Om ditt medvetna jag försöker tvinga dig ur en illusion, skulle du låta det hända trots att det innebar total katastrof? I den fenomenalt uppbyggda och ytterst obehagliga Lite krasslig, bara sugs vi in i Stephen Kings bisarra värld, där allt kan hända. Eller har det kanske redan hänt?Det är första gången novellen Lite krasslig, bara ges ut på svenska, i översättning av Lena Jonsson.

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar. Just nu - Fri frakt för medlemmar! 34 sidor; 2018 Lite krasslig, bara Stephen King (Häftad) Tipsa en vän 49 kr Antal.

Anna Haag började känna sig lite krasslig i tisdags och har avstått träning. Norske skidstjärnan Petter Northug är krasslig och missade världscuppremiären i Gällivare ... Författare: Stephen King Titel: Lite krasslig, bara Genre: Skräck Antal sidor: 34 Originalspråk: Engelska Originaltitel: Under the weather Översättare: Lena Jonsson Serie:- Förlag: Novellix Utgivningsår: (original) 2011 (min) 2018 Format: Häftad Källa: Bokhyllan Utläst: 29 december 2019 Första meningen: Jag har haft samma otäcka dröm i en vecka nu, men det måste vara en sådan ... Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset.

RELATERADE BÖKOR