Islam : min dotters val

Islam : min dotters val - Carina Hjelm | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carina Hjelm
DIMENSIONERA
11,57 MB
FILNAMN
Islam : min dotters val.pdf
ISBN
7354694229120

BESKRIVNING

"Bär hon slöja? Täcker hon ansiktet? Är det hennes man som vill det?"Det här är berättelsen om en mamma som tvingas möta sina fördomar och rädslor när hennes dotter väljer att konvertera till islam.Om möten med omgivningens förutfattade meningar och ensamhetskänslorna som väcks av att inte tillhöra normen. Boken handlar om en mors upplevelse av att förlora sitt enda barn till en religion som hon inte har något gemensamt med. Det får konsekvenser både till vardags och vid högtider när gamla familjetraditioner bryts med något okänt.När gemenskapen och närheten de alltid haft till varandra förbyts till frånvaro och saknad. Om att bära på känslor av skuld och skam som växer till en ständigt närvarande ryggsäck av sorg.Den självbiografiska romanen handlar också om sökandet efter en ny väg genom förnekelse, livsförändringar och acceptans.Om att växa som människa. Att hitta tillbaka till glädjen och förmågan att nå en egen lugn plats fylld av tillit inför det som hänt.Carina Hjelm är utbildad socionom, coach och yogainspiratör. Hon driver sedan 2012 företaget Sundare Livsstil (www.sundarelivsstil.se). Det här är hennes första bok.

Syftet med detta är att upprätthålla en balans i samhället. Min son har träffat en flickvän som han flyttat ihop med och henne älskar jag, så det är inte det att jag är rädd att förlora mina barn, när de träffar partners. Dessutom har jag gillat min dotters tidigare pojkvänner.

Om möten med omgivningens förutfattade meningar och känslorna av ensamhet som väcks av att inte tillhöra normen. Boken handlar om en mors upplevelse av att förlora sitt enda barn till en religion som hon inte har något gemensamt med. Min äldsta dotter ska ta studenten.

RELATERADE BÖKOR