Islam : min dotters val

Islam : min dotters val - Carina Hjelm | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carina Hjelm
DIMENSIONERA
5,71 MB
FILNAMN
Islam : min dotters val.pdf
ISBN
3741857006012

BESKRIVNING

"Bär hon slöja? Täcker hon ansiktet? Är det hennes man som vill det?"Det här är berättelsen om en mamma som tvingas möta sina fördomar och rädslor när hennes dotter väljer att konvertera till islam.Om möten med omgivningens förutfattade meningar och ensamhetskänslorna som väcks av att inte tillhöra normen. Boken handlar om en mors upplevelse av att förlora sitt enda barn till en religion som hon inte har något gemensamt med. Det får konsekvenser både till vardags och vid högtider när gamla familjetraditioner bryts med något okänt.När gemenskapen och närheten de alltid haft till varandra förbyts till frånvaro och saknad. Om att bära på känslor av skuld och skam som växer till en ständigt närvarande ryggsäck av sorg.Den självbiografiska romanen handlar också om sökandet efter en ny väg genom förnekelse, livsförändringar och acceptans.Om att växa som människa. Att hitta tillbaka till glädjen och förmågan att nå en egen lugn plats fylld av tillit inför det som hänt.Carina Hjelm är utbildad socionom, coach och yogainspiratör. Hon driver sedan 2012 företaget Sundare Livsstil (www.sundarelivsstil.se). Det här är hennes första bok.

Lähetetään 5-7 arkipäivässä. Osta kirja Islam : min dotters val Carina Hjelm (ISBN 9789198477405) osoitteesta Adlibris.fi.

Boken handlar om en mors upplevelse av att förlora sitt enda barn till en religion som hon inte har något gemensamt med. Min äldsta dotter ska ta studenten. Jag ska hålla tal för henne.

RELATERADE BÖKOR