Tillrättalägganden

Tillrättalägganden - Jonathan Franzen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonathan Franzen
DIMENSIONERA
10,92 MB
FILNAMN
Tillrättalägganden.pdf
ISBN
2848187333662

BESKRIVNING

Millennieskiftet närmar sig och hemma i Saint Jude i den amerikanska Mellanvästern drömmer Enid Lambert om att samla familjen till en sista julmiddag innan hennes åldrige och demenssjuke make går bort. Hennestre vuxna barn har alla flytt hemstaden och lever nu mer eller mindre komplicerade liv. Gary är en framgångsrik investerare med depressionens mörka moln hängande över sig, Chip har fått sparken som universitetslärare efter att ha förfört en av sina elever och Denise är en framgångsrik kock med ett rörigt kärleksliv. Med sin vassa humoristiska penna och osentimentala blick tar Jonathan Franzen här ett stort grepp på samtiden och det amerikanska samhället. Tillrättalägganden belönades bland annat med National Book Award 2001.Förutom Tillrättalägganden har Jonathan Franzen skrivitDen tjugosjunde staden, Strong Motion, Den obekväma zonen, Frihet samt essäsamlingen How to be Alone.

De vuxna barnen Gary, Chip och Denise har problem i sina relationer och Enids man Albert har Parkinsons sjukdom och blir alltmer dement. 2011, Pocket/Paperback. Köp boken Tillrättalägganden hos oss! Tillrättalägganden av Jonathan Franzen pocket, 2011, Svenska, ISBN 9789173373227.

Det är kanske inte så mycket mer att skriva om Tillrättalägganden - det räcker med namnet. Det är lätt att tro att Jonathan Franzens böcker handlar om mycket, människan, samhållet, livet som det ter sig, livet som det är - i själva verket blir böckerna troligtvis långa, mångfacetterade… Tillrättalägganden (E-bok, 2011) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Tillrättalägganden belönades bland annat med National Book Award 2001.

RELATERADE BÖKOR