Så som vågorna slår mot stenig strand

Så som vågorna slår mot stenig strand - Anna Bråtenius | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Bråtenius
DIMENSIONERA
9,35 MB
FILNAMN
Så som vågorna slår mot stenig strand.pdf
ISBN
6705578095977

BESKRIVNING

Det är 1963. Det kalla kriget råder och John F. Kennedyblir skjuten. Birgitta Stjernstedt lever i Stockholm ochtycks ha allt en 33-årig kvinna kan önska sig: bakgrund,bildning och en egen familj. Tills ytan en klar söndag ioktober spricker. Birgitta och hennes man seglar ivägfrån skärgårdsön Askö och det som verkar bli ännu enperfekt dag i det unga läkarparets liv blir till en mardröm.Mer än 40 år senare får tonårsföräldern, PernillaStark, besked om att hennes mamma, som övergavhenne när hon var liten, är döende. Utan förvarningväcks frågor som legat och slumrat i ett hörn av hennesmedvetande till liv. Hon bestämmer sig för att lärakänna den mamma hon inte haft.En mamma ska begravas, en sommarstuga i skärgårdenska säljas och under några höstmånader får Pernilla veta mer än hon egentligen vill.

349.00 kr - 1,899.00 kr. Detta motiv kommer erbjuden på 3 olika sätt.

Uti vårt klara sund slog nu gäddan, en bölja går mot land… Den lilla vågen sveper ut från stranden här på Värmdö och det är nu 70 år sen hela ... Ifall vågorna går höga kan man att bada i de naturliga poolerna mellan klipporna på stranden. Aktiviteter: Lyssna till ljudet av vågorna som slår mot stranden.

RELATERADE BÖKOR