Min flod flyter mot dig

Min flod flyter mot dig - Emily Dickinson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emily Dickinson
DIMENSIONERA
4,85 MB
FILNAMN
Min flod flyter mot dig.pdf
ISBN
1997880107457

BESKRIVNING

För alla Dickinson-älskare, nuvarande och blivande: Sextio dikter av Emily Dickinson på både svenska och engelska. De flesta återges för första gången på svenska och förmedlar både djupt allvar, passion, humor och satir. Med biografi och utförliga förklaringar till Dickinsons engelska. En stor kunskapskälla för alla språkintresserade. Poeten Emily Dickinson levde i nordöstra USA mellan 1830 och 1886. Under hennes livstid publicerades endast några få av hennes 1800 dikter. I våra dagar hyllas hon som en av de största amerikanska diktarna. ”Äntligen finns nu en värdig översättning av Dickinson påsven ska. – – – Äntligen talar Dickinson också svenska! Därför är den här boken så viktig: alla i vårt land som på något sätt har med poesi att göra – och alla andra, givetvis – måste ägna sig åt den här boken. Det är en bok både för experten och för den oinvigde.”– Björn Kohlström

Serie: Bokverket lyrik . Bok Min flod flyter mot dig Erik Blomberg blev den som introducerade Emily Dickinson på 1930-talet.

Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. Beräknad leveranstid: 4-8 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg.

RELATERADE BÖKOR