Min flod flyter mot dig

Min flod flyter mot dig - Emily Dickinson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emily Dickinson
DIMENSIONERA
10,72 MB
FILNAMN
Min flod flyter mot dig.pdf
ISBN
9047557797006

BESKRIVNING

För alla Dickinson-älskare, nuvarande och blivande: Sextio dikter av Emily Dickinson på både svenska och engelska. De flesta återges för första gången på svenska och förmedlar både djupt allvar, passion, humor och satir. Med biografi och utförliga förklaringar till Dickinsons engelska. En stor kunskapskälla för alla språkintresserade. Poeten Emily Dickinson levde i nordöstra USA mellan 1830 och 1886. Under hennes livstid publicerades endast några få av hennes 1800 dikter. I våra dagar hyllas hon som en av de största amerikanska diktarna. ”Äntligen finns nu en värdig översättning av Dickinson påsven ska. – – – Äntligen talar Dickinson också svenska! Därför är den här boken så viktig: alla i vårt land som på något sätt har med poesi att göra – och alla andra, givetvis – måste ägna sig åt den här boken. Det är en bok både för experten och för den oinvigde.”– Björn Kohlström

Totalbetyg ... Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset. Mer information hittar du här. "Min flod flyter mot dig" är en mycket lärorik utgåva! 4 januari 2012 08:25 Skicka en kommentar.

Serie: Bokverket lyrik . Bok Min flod flyter mot dig Erik Blomberg blev den som introducerade Emily Dickinson på 1930-talet.

RELATERADE BÖKOR