Liv (Elixir för homo homini lupus)

Liv (Elixir för homo homini lupus) Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
5,5 MB
FILNAMN
Liv (Elixir för homo homini lupus).pdf
ISBN
3847665520621

BESKRIVNING

Liv (Elixir för homo homini lupus) är en fiktiv berättelse om fyra unga kvinnor och en hund. I den här genreöverskridande boken, som är skriven med lätt hand, flätas vardagslivets komiska vedermödor och kritiskt kåseri samman med filosofiska diskussioner och livsfrågor. Samma humanistiskt existentiella anda och tro på människan som präglar Eijas tidigare faktabok, genomsyrar också den här bokens sidor.Eija Korhonen är doktorand i hälsopsykologi, med passion bl. a. för livs- och samhällsfrågor, konst, filosofi och etik, och hon har forskat i faktorer involverade i vårt välbefinnande. Hon är också lärare och bildkonstnär och har tidigare gett ut boken "En bok om människan och livet - livselixir".

11,95 € Saatavuus: Lähetetään 10-25 arkipäivässä, tilaustuote. Toimituskulut alk 0 € Lisää ... Mallevs Maleficarvm - Homo Homini Lupus (live in cologne 2018) - Duration: 5:51.

När man ser världen rasa. När någon plötsligt säger att det gröna är rött.

RELATERADE BÖKOR