Drömhjärta

Drömhjärta - Cecilia Samartin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Samartin
DIMENSIONERA
3,27 MB
FILNAMN
Drömhjärta.pdf
ISBN
4923741240753

BESKRIVNING

En gripande berättelse om kärlek och sorg, hopp och vänskap.»Gråtfaktorn är stor och flera gånger kisar jag för att se texten bakom tårfyllda ögon. « Vagabond»Omöjlig att sluta läsa. Det är sådan berättelse som fångar från första sidorna.« Tidningen Kulturen»En rörande berättelse om vänskap. « ETC.nuCecilia Samartin har sålt i en halv miljon exemplar i Norge och har puttat ner både Stieg Larsson och Dan Brown från bästsäljarlistorna.Kusinerna Nora och Alicia lever ett bekymmerslöst liv på 1950-talets Kuba, två små flickor som möjligen oroar sig för om det kommer att bli regn på förmiddagen. Det är den vackra, blonda Alicia som är den drivande av de två, och den försiktigare Nora hänger glatt med. Alicia har stora planer för deras framtid. Ibland ska de bli balettflickor på Copacabana, ibland tänker de ansluta sig till en cirkus och lära sig att gå på lina och rida på elefanter. Eller bygga en flotte och åka till New York.När Fidel Castro tar makten på Kuba förändras deras liv för alltid. Nora och hennes familj bestämmer sig för att lämna Kuba, medan Alicias far tror på revolutionen och stannar kvar.I USA kämpar Nora med den amerikanska livsstilen, men fortsätter vara kuban i själ och hjärta. Hon släpper aldrig drömmen om sin barndoms Kuba. Alicias liv blir fattigt och hårt, på ett Kuba som inte har mycket gemensamt med Noras drömmar, ett land där varje dag är en kamp och där hungern driver människor till desperata handlingar.Drömhjärta handlar om kärlek, om den vuxna kärleken mellan man och kvinna, och om två kvinnors kärlek till sitt land.Se en film om boken här:

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 179 kr.

Kusinerna Nora och Alicia växer upp tillsammans och delar drömmar om framtiden i det vackra, idylliska landet. Men när Fidel Castro kommer till makten förändras allt. Drömhjärta är en tankeväckande och vacker roman som både fängslar och berör.

RELATERADE BÖKOR