Obetydlighetens högtid

Obetydlighetens högtid - Milan Kundera | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Milan Kundera
DIMENSIONERA
5,64 MB
FILNAMN
Obetydlighetens högtid.pdf
ISBN
3482707948634

BESKRIVNING

Milan Kundera har skrivit en briljant och charmerande filosofisk pamflett, förklädd till roman. Ett antal medelålders män, på väg till en cocktailbjudning, på plats med glaset i handen, eller på väg därifrån reflekterar över tillvaron. Erotiken är en död pose, det sociala spelet är just bara ett spel, kanske är det bara lögnen som lever eller fungerar; lögnen och det obetydliga, det efemära – det som saknar pretentioner och mål. Anslaget kan tyckas pessimistiskt men samtidigt paradoxalt försonat.Obetydlighetens högtid är en humoristisk och djupt allvarlig bok.

Läsutmaningen drivs av Ugglan & Boken. Upplagd av Mrs Calloway kl.

Några längre stycken ägnas exempelvis åt en av de äldre männens plötsliga insikt att kvinnonaveln är en erotisk zon. Huruvida den också är en erogen zon intresserar honom inte.… Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset.

RELATERADE BÖKOR