Era fäder, var är de? Och profeterna, lever de kvar för evigt?

Era fäder, var är de? Och profeterna, lever de kvar för evigt? - Dave Eggers | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dave Eggers
DIMENSIONERA
3,66 MB
FILNAMN
Era fäder, var är de? Och profeterna, lever de kvar för evigt?.pdf
ISBN
1146236225989

BESKRIVNING

Era fäder, var är de? Och profeterna, lever de kvar för evigt? är en mörk och skruvad berättelse om ett samhälle på villovägar. I en rad dialoger skildrar Dave Eggers en man som med alla medel kämpar för att förstå sig själv, sitt hemland och hur han ska finna sin plats där.Varför har det inte blivit några fler månfärder? Hur kan man lägga biljoner dollar på krig? När började USA helt spåra ur? Thomas plågas av minnet av en vän som dött, och han bär på en rad frågor. I sin jakt på svar bestämmer han sig för att kidnappa en astronaut som kanske kan förklara hur allt kunde gå så snett.Han tar mannen till en övergiven militärbas vid den kaliforniska kusten och inleder sitt förhör. Men samtalet väcker fler frågor, så han kidnappar en kongressledamot och sedan en gammal lärare och sedan ...För även om det kan bli smärtsamt måste Thomas få reda på sanningen.

Som så ofta förr fick vitaliebröderna smak på det här med äventyr och snabba pengar och härjade ... Och profeterna, lever de kvar för evigt? 6 Nej, men mina ord och mina stadgar som jag gav mina tjänare profeterna, de nådde era fäder. Och de vände om och sade: Som HERREN Sebaot hade beslutat att göra med oss enligt våra vägar och våra gärningar, så har han också handlat med oss." Diamanter är för evigt.

... De fem stora : Fullan ... Era fäder, var är de? Och profeterna, lever de kvar för evigt? Dave Eggers har skrivit en bok om Thomas, en man som växt upp i ett USA som inte är som det förut var.

RELATERADE BÖKOR