Bränt barn

Bränt barn - Stig Dagerman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stig Dagerman
DIMENSIONERA
5,61 MB
FILNAMN
Bränt barn.pdf
ISBN
4939988732850

BESKRIVNING

Det är en ung mans öde som gestaltas i en roman fylld av återhållna känslor och laddningar som hela tiden hotar att brisera.Romanen Bränt barn var den då tjugofemårige Stig Dagermans sjunde verk efter debuten med Ormen 1945. Ingen annan av hans böcker mötte ett sådant förhandsintresse från kritiker och publik - och romanen höll vad den lovade.Med ett nyskrivet förord av P O Enquist. Utgåvan är kommenterad av Dagermanspecialisten Hans Sandberg.

Kyl med kallt vatten, kylbalsam eller en fuktgivande hudlotion. Lindra klåda och sveda med receptfri kräm eller salva med hydrokortison.

Ingen annan av hans böcker mötte ett sådant förhandsintresse från kritiker och publik - och romanen höll vad den lovade. Med ett nyskrivet förord av P O Enquist.

RELATERADE BÖKOR