Hur man gör succé på dårhus

Hur man gör succé på dårhus - Emmy Abrahamson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emmy Abrahamson
DIMENSIONERA
9,27 MB
FILNAMN
Hur man gör succé på dårhus.pdf
ISBN
6653605339157

BESKRIVNING

Majas karriär som ståuppare är inte precis lysande. Inte hennes liv i övrigt heller. Det började när hennes mammas pessar gick sönder, och på sistone har hon brutit sig in i en stuga för att stjäla sprit, avtapetserat sin bästis väggar – till hälften – som en överraskning och missat ett viktigt steg i karriären på grund av en ouppfostrad hund. Men det är väl inget att bli inlagd på psyket för, eller?Efter succén med Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske är nu Emmy Abrahamson tillbaka med ännu en komisk, varm och rörande berättelse om att våga gå sin egen väg, även i motvind.

Majas karriär som ståuppare är inte precis lysande. Hur man gör succé på dårhus. av Emmy Abrahamson.

Hon har skrivit en hel rad böcker både för ungdomar och vuxna och är ett av inslagen i höstens Kulturgaranti för gymnasiet. Hur Man Gör Succé På Dårhus Bok. 39:-49:-Lägg i kundkorg.

RELATERADE BÖKOR