Hur man gör succé på dårhus

Hur man gör succé på dårhus - Emmy Abrahamson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emmy Abrahamson
DIMENSIONERA
5,66 MB
FILNAMN
Hur man gör succé på dårhus.pdf
ISBN
3546458613442

BESKRIVNING

Majas karriär som ståuppare är inte precis lysande. Inte hennes liv i övrigt heller. Det började när hennes mammas pessar gick sönder, och på sistone har hon brutit sig in i en stuga för att stjäla sprit, avtapetserat sin bästis väggar – till hälften – som en överraskning och missat ett viktigt steg i karriären på grund av en ouppfostrad hund. Men det är väl inget att bli inlagd på psyket för, eller?Efter succén med Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske är nu Emmy Abrahamson tillbaka med ännu en komisk, varm och rörande berättelse om att våga gå sin egen väg, även i motvind.

ISBN 9789175038506. Pris: 95:-Majas karriär som ståuppare är inte precis lysande.

E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Titel: Hur man gör succé på dårhus Författare: Emmy Abrahamson Förlag: Albert Bonniers Förlag (2018) Antal sidor: 215 Hur man gör succé på dårhus är den första bok av Emmy Abrahamson som jag läser.

RELATERADE BÖKOR