Drömhjärta

Drömhjärta - Cecilia Samartin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Samartin
DIMENSIONERA
7,55 MB
FILNAMN
Drömhjärta.pdf
ISBN
1551137822593

BESKRIVNING

En gripande berättelse om kärlek och sorg, hopp och vänskap.»Gråtfaktorn är stor och flera gånger kisar jag för att se texten bakom tårfyllda ögon. « Vagabond»Omöjlig att sluta läsa. Det är sådan berättelse som fångar från första sidorna.« Tidningen Kulturen»En rörande berättelse om vänskap. « ETC.nuCecilia Samartin har sålt i en halv miljon exemplar i Norge och har puttat ner både Stieg Larsson och Dan Brown från bästsäljarlistorna.Kusinerna Nora och Alicia lever ett bekymmerslöst liv på 1950-talets Kuba, två små flickor som möjligen oroar sig för om det kommer att bli regn på förmiddagen. Det är den vackra, blonda Alicia som är den drivande av de två, och den försiktigare Nora hänger glatt med. Alicia har stora planer för deras framtid. Ibland ska de bli balettflickor på Copacabana, ibland tänker de ansluta sig till en cirkus och lära sig att gå på lina och rida på elefanter. Eller bygga en flotte och åka till New York.När Fidel Castro tar makten på Kuba förändras deras liv för alltid. Nora och hennes familj bestämmer sig för att lämna Kuba, medan Alicias far tror på revolutionen och stannar kvar.I USA kämpar Nora med den amerikanska livsstilen, men fortsätter vara kuban i själ och hjärta. Hon släpper aldrig drömmen om sin barndoms Kuba. Alicias liv blir fattigt och hårt, på ett Kuba som inte har mycket gemensamt med Noras drömmar, ett land där varje dag är en kamp och där hungern driver människor till desperata handlingar.Drömhjärta handlar om kärlek, om den vuxna kärleken mellan man och kvinna, och om två kvinnors kärlek till sitt land.Se en film om boken här:

Din sökning på Björn Drömhjärta gav 1 personer och du har nått slutet av listan. Cecilia Samartin föddes på Cuba, mitt under revolutionen 1961. Hon flydde till USA och bor numera utanför Los Angeles.

Drömhjärta är en underhållande och ... spännande roman, om rotlöshet och nationell identitet.Cecilia Samartin har förmågan att berätta en historia och hon verkar ha en vilja att se saker ur mer än ett perspektiv.

RELATERADE BÖKOR