Till flickorna i sjön

Till flickorna i sjön - Elin Olofsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elin Olofsson
DIMENSIONERA
8,19 MB
FILNAMN
Till flickorna i sjön.pdf
ISBN
2067014400475

BESKRIVNING

Trettioåriga Helena får sparken från sitt jobb och blir samtidigt lämnad av sin man. När hon börjar arbeta som städare på sjukhuset dyker plötsligt hennes kusin Blåpojken upp i en sjukhussäng, och hennes mamma börjar ringa igen, efter många års tystnad.Kan man glömma det som en gång ristats in i ens egen kropp? Och måste man återvända till det som varit, för att någonsin bli fri?"Till flickorna i sjön" är berättelsen om vad en flicka lovade vid en liten insjö i skogen och vad en vuxen kvinna tvingas göra för att infria löftet. Efter succédebuten "Då tänker jag på Sigrid" är Elin Olofsson tillbaka med en berättelse som också den utspelar sig i det Jämtland författaren är väl förtrogen med.

Elin Olofsson. En stark berättelse om hur barndomens upplevelser och platser präglar oss.

"Ett spår", viskade hon. "Ett spår eller en hälsning och jag ska aldrig tala illa om den här stan igen. "Till flickorna i sjön" är berättelsen om vad en flicka lovade vid en liten insjö i skogen och vad en vuxen kvinna tvingas göra för att infria löftet.

RELATERADE BÖKOR