Till flickorna i sjön

Till flickorna i sjön - Elin Olofsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elin Olofsson
DIMENSIONERA
11,97 MB
FILNAMN
Till flickorna i sjön.pdf
ISBN
6802020534505

BESKRIVNING

Trettioåriga Helena får sparken från sitt jobb och blir samtidigt lämnad av sin man. När hon börjar arbeta som städare på sjukhuset dyker plötsligt hennes kusin Blåpojken upp i en sjukhussäng, och hennes mamma börjar ringa igen, efter många års tystnad.Kan man glömma det som en gång ristats in i ens egen kropp? Och måste man återvända till det som varit, för att någonsin bli fri?"Till flickorna i sjön" är berättelsen om vad en flicka lovade vid en liten insjö i skogen och vad en vuxen kvinna tvingas göra för att infria löftet. Efter succédebuten "Då tänker jag på Sigrid" är Elin Olofsson tillbaka med en berättelse som också den utspelar sig i det Jämtland författaren är väl förtrogen med.

Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. Beräknad leveranstid: 3-5 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg.

Laddas ned direkt. Köp Till flickorna i sjön av Elin Olofsson på Bokus.com. Helena tänker ibland på sjön som bredde ut sig i närheten av hennes barndomshem.

RELATERADE BÖKOR